Garageprojektet

For enden af kontor-bygningen var der en plads, som vi aldrig rigtig brugte til noget, men det var oplagt at bygge en carport eller garage der. Thomas lavede computer-billeder af mange forskellige modeller, hvor af nogle af dem kan ses neden for, men da vi først havde set den med den buede portåbning, der matchede de buede vinduer, var valget ikke svært.


Selve byggeriet startede i 2002. Murene blev bygget oven på den eksisterende mur omkring gårdspladsen, men den port-åbningerne skulle lukkes og den skulle forhøjes med godt en halv meter.

Selve buen blev støbt på en flisebelagt teresse vi havde i den anden side af gårdspladsen.


August 2002


Februar 2003

Februar 2003
For at få buen på plads måtte vi lave hul i kontorbygningen. Jens Michael Lauersen kom med sin kran og satte den på plads, med en imponerende præcition.


Februar 2003
For at forberede bygningen til en eventuel port i nordgavlen, blev der støbt en overligger ind, så man bare kan skære ud til port under den.

I Marts blev der så holdt rejsegilde, med en smuk krans som Heinrich og Jette havde lavet. Vejret var fantastisk og alle naboerne kom til pølser og øl.


Marts 2003

Taget kom først på i september, hvor både Bjarne og Mogens kom og hjalp. Vi havde valgt et ståltag, da alle spær på kontor bygningen skule have været skiftet, hvis vi skulle have tegl.
September 2003

September 2003

De gik relativt hurtigt til sidst. Garagen stod fædig ved udgangen af september, så bilerne kunne komme under tag inden nattefrosten satte ind. Slut med at skulle skrabe is af om morgenen. Rigtigt vellykket projekt.


September 2003

Oktober 2003